BooksUkraine.com » Класика » Та не дай, господи, нікому, Шевченко Тарас 📚 - Українською

Читати книгу - "Та не дай, господи, нікому, Шевченко Тарас"

79
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Та не дай, господи, нікому" автора Шевченко Тарас. Жанр книги: Класика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Та не дай, господи, нікому, Шевченко Тарас» була написана автором - Шевченко Тарас, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Класика".
Поділитися книгою "Та не дай, господи, нікому, Шевченко Тарас" в соціальних мережах: 

Електронна бібліотека українських книжок BooksUkraine.com пропонує великий вибір книг різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. Ви можете обрати книгу, яка підходить саме вам та погрузитися в захоплюючий світ читання.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Та не дай, господи, нікому,
Як мені тепер, старому,
У неволі пропадати,
Марне літа коротати.

Он піду я степом-лугом
Та розважу свою тугу.
"Не йди,— кажуть,— з ції хати
Не пускають погуляти".

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Та не дай, господи, нікому, Шевченко Тарас», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Та не дай, господи, нікому, Шевченко Тарас"