BooksUkraine.com » Дитячі книги » Ледача подушка, Василь Сухомлинський 📚 - Українською

Читати книгу - "Ледача подушка, Василь Сухомлинський"

50
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Ледача подушка" автора Василь Сухомлинський. Жанр книги: Дитячі книги. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Ледача подушка, Василь Сухомлинський» була написана автором - Василь Сухомлинський, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Дитячі книги".
Поділитися книгою "Ледача подушка, Василь Сухомлинський" в соціальних мережах: 

На BooksUkraine.com ви знайдете широкий вибір книг українських авторів у різних жанрах - від класики до сучасної літератури, від дитячих казок до наукових праць. Ви зможете поглибитися у захоплюючі історії, насолодитися багатством української мови та відчути глибину нашої культури.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Маленькій Яринці треба рано-рано вставати, щоб до школи йти, а не хочеться, ой як не хочеться! Ввечері питає Яринка у дідуся:

– Дідусю, чому вранці вставати не хочеться? Навчіть мене, дідусю, спати так, щоб хотілося вставати і йти до школи.

– Це подушка в тебе ледача, – відповів дідусь.

– А що ж їй зробити, щоб не була ледачою?

– Знаю я таємницю, – пошепки сказав дідусь. – Ото саме тоді, як вставати не хочеться, візьми подушку, винеси на свіже повітря, добре вибий її кулачками – вона й не буде ледачою.

– Справді? – зраділа Яринка. – Я завтра так і зроблю.

Ще дуже рано, а треба збиратись до школи. Не хочеться вставати Яринці, але ж треба нарешті подушку провчити, лінощі з неї вибити!

Схопилась Яринка, швиденько одяглася, взяла подушку, винесла на подвір'я, поклала на лавку – та кулачками її, кулачками.

Повернулася до хати, поклала подушку на ліжко – та й умиватися. А дідусь у вуса посміхається.

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ледача подушка, Василь Сухомлинський», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ледача подушка, Василь Сухомлинський"