BooksUkraine.com » Дитячі книги » Як Їжачиха приголубила своїх діток, Василь Сухомлинський 📚 - Українською

Читати книгу - "Як Їжачиха приголубила своїх діток, Василь Сухомлинський"

81
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Як Їжачиха приголубила своїх діток" автора Василь Сухомлинський. Жанр книги: Дитячі книги. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Як Їжачиха приголубила своїх діток, Василь Сухомлинський» була написана автором - Василь Сухомлинський, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Дитячі книги".
Поділитися книгою "Як Їжачиха приголубила своїх діток, Василь Сухомлинський" в соціальних мережах: 

На BooksUkraine.com ви знайдете широкий вибір книг українських авторів у різних жанрах - від класики до сучасної літератури, від дитячих казок до наукових праць. Ви зможете поглибитися у захоплюючі історії, насолодитися багатством української мови та відчути глибину нашої культури.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

У Їжачихи було двоє їжаченят – кругленькі, мов клубочки, з маленькими голочками. Одного разу покотилися клубочки – їжаченята поживи шукати. Котяться садом, котяться городом. Побачили Зайчика. Їсть Зайчик солодку морквинку. Їжачкам теж захотілось морквинки покуштувати. Тільки висунули маленькі голівки, а Зайчик як закричить:

- Геть звідси! Ви гидкі, колючі!

Прикотилися їжаченята до матусі, плачуть.

- Чому ви плачете, діточки мої любі? – запитує мати.

- Зайчик каже, що ми гидкі, колючі.

А Їжачиха пригорнула маленьких діток, приголубила їх:

- Та хіба ж ви колючі, діточки мої рідненькі, - промовила вона. Волоссячко у вас м’якесеньке, як льон. Ви ж пухнасті, кругленькі, мов м’ячики.

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Як Їжачиха приголубила своїх діток, Василь Сухомлинський», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Як Їжачиха приголубила своїх діток, Василь Сухомлинський"