BooksUkraine.com » Дитячі книги » Шпак прилетів, Василь Сухомлинський 📚 - Українською

Читати книгу - "Шпак прилетів, Василь Сухомлинський"

61
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Шпак прилетів" автора Василь Сухомлинський. Жанр книги: Дитячі книги. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Шпак прилетів, Василь Сухомлинський» була написана автором - Василь Сухомлинський, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Дитячі книги".
Поділитися книгою "Шпак прилетів, Василь Сухомлинський" в соціальних мережах: 

Читайте рідною мовою! Нехай українські книжки стануть вашими надійними компаньйонами у світі фантазії та пізнання. Читайте українською - відчуйте красу і силу слова. Приходьте до BooksUkraine.com та зануртесь у чарівний світ української літератури!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Був тихий весняний ранок. Ще не зійшло сонце, тільки небо на сході стало рожевим.

На голій гілочці клена голосно заспівав шпак. Він тільки-но прилетів з далекого теплого краю. Знайшов свою шпаківню, сів біля неї й радісно сповістив:

— Я вже прилетів! Весна настала!

Спів шпака почув у своєму гнізді горобець. Він спав під стріхою в теплому кубельці. Йому не хотілося рано вставати. Та, почувши шпака, горобець стурбувався. Він розбудив горобчиху, що спала в сусідньому кубельці, й сказав:

— Шпак прилетів. Тепер нам доведеться раніше вставати. Бо за шпаком важко буде якусь їжу роздобути. Він скрізь устигне першим...

Горобчиха зітхнула й відповіла:

— Спасибі шпакові, що будитиме тебе, ледаря.

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Шпак прилетів, Василь Сухомлинський», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Шпак прилетів, Василь Сухомлинський"