BooksUkraine.com » Романтична еротика » Дівчина брата, Надія Борзакова 📚 - Українською

Читати книгу - "Дівчина брата, Надія Борзакова"

119
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Дівчина брата" автора Надія Борзакова. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Дівчина брата, Надія Борзакова» була написана автором - Надія Борзакова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Дівчина брата, Надія Борзакова" в соціальних мережах: 
- Не дивись на мене так ..., - хрипко прогарчав Влад. - Як? Хлопець знову наблизився. Притулився чолом до мого. У запалених очах блиснули сльози. - Я щосили тримаюсь подалі, Настя, - прохрипів ледве дихаючи. - Дах їде вже. Допоможи хоч трохи, га? Іди! Тремтячою рукою він стер сльозинку, що покотилася по моїй щоці. - Ти хіба не розумієш, що я потягну тебе за собою у прірву? Не розумієш? І знову притулився до губ. - Залиш мене, прошу! - Добре, полетіли! ******* Влад Сазонов некерований і небезпечний нахаба з темним минулим. Він із тих, від кого варто триматися подалі. А ще він брат мого хлопця. І нас божевільно тягне один до одного з першої зустрічі.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дівчина брата, Надія Борзакова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дівчина брата, Надія Борзакова"