BooksUkraine.com » Романтична еротика » Господар міста, Крістіна Жиглата 📚 - Українською

Читати книгу - "Господар міста, Крістіна Жиглата"

92
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Господар міста" автора Крістіна Жиглата. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Господар міста, Крістіна Жиглата» була написана автором - Крістіна Жиглата, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Господар міста, Крістіна Жиглата" в соціальних мережах: 
Мої друзі попереджали мене, що Давид Звонський небезпечний, жорстокий і байдужий! Гарний, сильний боєць, з вовчим поглядом, сповнений мороку і таємниць, вирішив нахабно привласнити мене! Колись я закохалася в нього, а він... мене зруйнував! Я втекла - а він, знайшов за дві секунди! Я хотіла померти - а він, не дозволив! Тепер, коли минуло три місяці, Давид знову з'являється в моєму житті, і лише зараз я дізнаюся що він глава кримінального угруповання, який тримає під собою все місто! Його ім'я закон, і вводить в жах ворогів, але я більше не хочу бути жертвою! Обираю боротьбу! Тільки ось наскільки мене вистачить, коли любов до нього, до сих пір живе в моєму серці? <a href="https://booknet.com/uk/book/gospodar-mogo-zhittya-b363326">❤Господар мого життя. Книга 3❤</a>

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Господар міста, Крістіна Жиглата», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Господар міста, Крістіна Жиглата"