BooksUkraine.com » Сучасний любовний роман » Впізнай мене , Тетяна Калинова 📚 - Українською

Читати книгу - "Впізнай мене , Тетяна Калинова "

182
3
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Впізнай мене" автора Тетяна Калинова. Жанр книги: Сучасний любовний роман. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Впізнай мене , Тетяна Калинова » була написана автором - Тетяна Калинова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Впізнай мене , Тетяна Калинова " в соціальних мережах: 
Вона спускається по сходах тримаючись за перило, в довгій чорній шовковій сукні, руді локони спадають майже до поясу.На обличчі чорна маска.Наче зачарований, починаю рухатись в її напрямку.Красуня здається розгубилась від моєї уваги. Все що можу розгледіти, великі блакитні очі і неймовірно спокусливі червоні губи,які я здається вже бачив.Я б не міг не помітити такої підлеглої, мабуть вона партнер, або прийшла з кимось. - Можна вас запросити на танець?-запитую протягнувши їй руку.Вона киває і мовчки кладе свою прохолодну долоньку на мою руку.Чорт!Мене наче струмом шарахнуло.Кладу руку їй на талію і притягую ближче.Вона пахне неймовірно і чомусь знайомо.Ми втекли зі свята і провели казкову ніч разом.Вона так і не показала свого обличчя.А вранці я прокинувся сам. Знов. Як тоді в горах.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Впізнай мене , Тетяна Калинова », після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (3) до книги "Впізнай мене , Тетяна Калинова "
Sveta
Sveta 26 січня 2024 12:44

книгу стоит прочесть👍👍👍

Лола
Лола 5 лютого 2024 14:28

Чудовий легкий любовний роман. Можу рекомендувати таким самим поціновувачкам жанру як і я. 

Ілона
Ілона 8 лютого 2024 14:53

Цікава романтична історія. Рекомендую, якщо є бажання приємно провести час💘