BooksUkraine.com » Романтична еротика » Няня для тирана, Ая Кучер 📚 - Українською

Читати книгу - "Няня для тирана, Ая Кучер"

51
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Няня для тирана" автора Ая Кучер. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Няня для тирана, Ая Кучер» була написана автором - Ая Кучер, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Няня для тирана, Ая Кучер" в соціальних мережах: 
– Я тебе нікуди не відпущу. Він гарний. Ідеальний. Тільки життя навчило мене боятися таких людей, надто дорого взявши за урок. Чоловіки, які мають шикарну зовнішність, знають, що їм пробачать багато. Вони роблять, що хочуть і ніхто їх у цьому не звинувачує. Одного з таких я підпустила надто близько, отримавши шрами назгадок. Більше я не потраплю в цю пастку. Ось тільки Клик – власний і жорстокий, він піде на все, щоб отримати те, чого хоче. P.S. Іде редагування тексту ❤️ <a class="btn btn-purp" href="https://booknet.ua/book/narechena-dlya-zvra-b410506" rel="nofollow" target="_blank">ІСТОРІЯ ЗВІРА</a> <a class="btn btn-purp" href="https://booknet.ua/book/grashka-carya-b412752" rel="nofollow" target="_blank">ІСТОРІЯ ЦАРЯ</a>

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Розділ 1. Аріна

Розгойдуюсь у такт музиці, похитуючи стегнами та запрокинувши голову. Вогні клубу мерехтять, заряджаючи та засліплюючи. Прикриваю очі, захищаючись від кольорових спалахів,  і повністю концентруюся на пісні.

Мені байдуже, як я виглядаю для інших. Поки інші намагаються виглядати сексуально та привабливо, я просто віддаюся ритму. Вимальовую свій танець під музику.

Танці рятують. Від усього хаосу, що твориться в житті. У музиці немає рахунків за навчання, боргів, нелюбові батьків і зради сім’ї. Є тільки я і мелодія, а цього достатньо, щоби відчути себе щасливою.

Ловлю кілька зацікавлених поглядів на собі, що ковзають по грудях та відкритим ногам. Але ніхто не наважується підійти і приєднатися до мене.

Пальцями по обличчю, шиї та нижче, до стегон, не зупиняючись. І просто рухатися, рухатися, рухатися. Слухати музику, віддатися їй і дозволити затуманити мій розум – достатньо, щоб ні про що не думати.

Я відчуваю,  як хтось кладе руки мені на талію, підлаштовуючись під мої рухи. Кидаю погляд через плече, збираючись відшити чоловіка, але слова застряють у горлі і я просто вириваюсь.

Ком у горлі аж ніяк не через дотик. Чоловік вродливий. Не гарненький, а наділений саме чоловічою красою. З гострим підборіддям, майже непомітною ямочкою на ньому. Широкоплечий, із виступаючими венами на руках. 

Я намагаюся відсунутись і шукаю очима шляхи порятунку. Чоловік не робить нічого такого, але я вся тремчу. Зазвичай дівчатка радіють, коли до них залицяються симпатичні чоловіки, я ж почуваю себе немов у клітці.

Красиві чоловіки знають,  що всі від них божеволіють, що їм все зійде з рук. Вони творять, що хочуть, і ніхто їх не звинувачує. Сама ж винна, а він красень. Я боюсь таких вродливих, самозакоханих та впевнених. Від минулого вродливого чоловіка, якого я підпустила надто близько, у мене залишилися шрами. Як у душі, так і на тілі. 

Більше я не потраплю в цю пастку.

Чіпляюсь поглядом за шрам чоловіка, від скроні до губ. Переконую себе, що цей шрам псує його. Я відпускаю себе: у нього поріз на шиї, тріснута губа, поламані вуха. Він все ще небезпечно гарний, але неідеальний. Дихати стає легше.

Я рухаюся, звиваюся, насолоджуюся тим, що відбувається. Партнер розвертає мене до себе, притискає ближче. А ще він посміхається, дивлячись зверху вниз. Високий. Занадто високий, навіть з моїм зростом та підборами.

Незнайомець кружляє зі мною, спритно відганяючи інших залицяльників. Та й ніхто особливо не наважується діяти, коли поряд цей чоловік. На таких і попереджувальна табличка «Не влазь – вб’є» не потрібна, все й так зрозуміло.

Закидаю руки йому на плечі, відчуваючи м’язи. Проводжу пальцями по татуюванню у вигляді штрих-коду. Цікаво. Дев’ять цифр. Якась дата?

Через кілька мелодій він притискається ще ближче, не залишаючи простору між нами. Пробирається під тканину футболки, що облягає. По тілу наче розряди пускає.

Незнайомець дивиться на мене, вивчає, впевнений, що я вже в його кишені. Але коли чоловік нахиляється, аби торкнутися поцілунком моїх губ, я відвертаюся. Дозволяю поцілунку пройти по щоці, а чоловік лиш сміється.

– Я Клик, - хмурюся на таке ім’я. – Поїхали до мене?

Такі чоловіки, з їхньою усмішкою і впевненістю, могли взяти напролом будь-яку вершину. І чудово про це знають.

Тільки я не вершина, а руїна. Мене не взяти, не підкорити та не відновити.

Тягнуся до його вуха, погладжуючи пальцями широкі груди.

– Не зацікавлена.

 

 

Ласкаво просимо до моєї новинки.

Безкоштовно! Книжка буде викладена повністю впродовж двох днів.

Пам’ятайте, що коментарі та зірочки – найкраща нагорода для мене)))

Приємного читання.

P.S. Наразі це чорнетка, книжка в стані редагування, тому можуть бути помилки ❤️

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
Сподобався роздiл?
Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
$(document).ready(function () { $('.rating-star').on('click touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Няня для тирана, Ая Кучер», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Няня для тирана, Ая Кучер"