BooksUkraine.com » Еротичне фентезі » Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі, Leviossa Brain 📚 - Українською

Читати книгу - "Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі, Leviossa Brain"

91
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі" автора Leviossa Brain. Жанр книги: Еротичне фентезі. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі, Leviossa Brain» була написана автором - Leviossa Brain, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Еротичне фентезі".
Поділитися книгою "Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі, Leviossa Brain" в соціальних мережах: 
Коли бажання скручує тобі мізки і нутрощі, а кохання до інкуба переповнює до країв, чи можливо дочекатися до 22 років і не втратити цноту раніше встановленого, залишаючись при здоровому глузді?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1

- Меланія, благаю відпусти мене, я не можу вже терпіти ці тортури , або погодуй мене, я чую твоє збудження, ти спеціально дразниш мене, клята відьма! Ти будеш горіти в пеклі за свої знущання!

З підвалу вже тиждень доносилися крики і благання Івара, він плакав, погрожував мені, кричав у весь голос що він зі мною зробить коли вибереться з підвалу! Обзивав мене шльондрою, благав, молив, казав що затрахає мене до смерті. 

Кричав щось норвезькою мовою, яку я не розуміла.

 Я кожного дня ладна була здатися, плакала разом з ним, палала від бажання через його брудні сексуальні фантазії і плани на мене, які він міг викрикувати годинами. 
 

Мій вібратор через це не встигав заряджатися до кінця, мені постійно потрібна була швидка розрядка, я робила це в дальній кімнаті подалі від нього, а він все одно вловлював відлуння мого самовдоволення і лютував ще більше, просив більше, вимагав кінчити при ньому. 

Не  могла уявити, що буде так важко, а це тільки перший тиждень.  Декілька разів я мало не зірвалась і не спустилася до нього, така була збуджена , мене лихоманило, трясло.  В такі моменти я закривала ту скриню наглухо, щоб він не чув мене і сама ридала від цього безумства. Коли Івар затихав внизу, я знала що він обезсилений і  у відключці.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
Сподобався роздiл?
Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
$(document).ready(function () { $('.rating-star').on('click touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі, Leviossa Brain», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Відьма з Півдня та Інкуб з Півночі, Leviossa Brain"