BooksUkraine.com » Любовні романи » В полоні його серця, Анна Юняєва 📚 - Українською

Читати книгу - "В полоні його серця, Анна Юняєва"

14
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "В полоні його серця" автора Анна Юняєва. Жанр книги: Любовні романи. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «В полоні його серця, Анна Юняєва» була написана автором - Анна Юняєва, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Любовні романи".
Поділитися книгою "В полоні його серця, Анна Юняєва" в соціальних мережах: 
СПОЙЛЕР!! Якщо Ви не читали попередню книгу, то раджу для початку ознайомитися з нею аби уникнути СПОЙЛЕРУ. Декілька років тому Елізабет отямилася в лікарні. Вона не могла згадати своє ім'я та лікар повідомив, що чоловік, який доставив її сюди надав документи та медичну карту. У паспорті її ім'я вказане "Елізабет Крайте". Це єдине, що тепер вона знала про себе. Через приступи, які з нею почали траплятися щоночі її перевели до психіатричної лікарні, де вона провела півтора року. Та один день змінив її життя, адже чоловік, який приїхав до психіатричної лікарні, щоб забрати її - називав її чужим для неї ім'ям - Надін та пообіцяв, що зробить все, щоб вона згадала його. Та як згадати того, хто для тебе чужий?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «В полоні його серця, Анна Юняєва», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "В полоні його серця, Анна Юняєва"