BooksUkraine.com » Молодіжна проза » Ніколи з тобою, Адалін Черно 📚 - Українською

Читати книгу - "Ніколи з тобою, Адалін Черно"

18
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Ніколи з тобою" автора Адалін Черно. Жанр книги: Молодіжна проза. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Ніколи з тобою, Адалін Черно» була написана автором - Адалін Черно, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Молодіжна проза".
Поділитися книгою "Ніколи з тобою, Адалін Черно" в соціальних мережах: 
— Що ти робиш? — шепочу в темряву. — Ненавиджу тебе, — видає незвично охриплим голосом. Я це знаю, ось тільки… його слова розходяться з діями. Він торкається мене, безцеремонно розстібає верхній ґудзик на блузці й пірнає пальцями всередину. — Так не можна… — Ти ще не зрозуміла? — хмикає. — Мені можна все. Він мій зведений брат. На нього не можна дивитись, його не можна торкатися, з ним неможливо розмовляти. Стільки заборон, але щоразу він нещадно порушує їх усі. <a class="btn btn-danger" href="https://booknet.ua/book/nazavzhdi-z-toboyu-b413159" rel="nofollow" target="_blank">Назавжди з тобою</a>

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ніколи з тобою, Адалін Черно», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ніколи з тобою, Адалін Черно"