BooksUkraine.com » Не художня література » Саморозвиток через пізнання себе, Андіона Гобой 📚 - Українською

Читати книгу - "Саморозвиток через пізнання себе, Андіона Гобой"

28
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Саморозвиток через пізнання себе" автора Андіона Гобой. Жанр книги: Не художня література. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Саморозвиток через пізнання себе, Андіона Гобой» була написана автором - Андіона Гобой, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Не художня література".
Поділитися книгою "Саморозвиток через пізнання себе, Андіона Гобой" в соціальних мережах: 
Найкращий порадник в повсякденному житті. Тут зібрані практичні поради для вирішення різноманітних проблем, що стають на шляху до нашого щастя. Мій досвід і досвід зі спостережень за людьми(нейтрального оцінення) показують оригінальність цієї книги, яка була написана від душі і саме тому безцінна.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 83
Перейти на сторінку:
Про мою віру

 

Я християнка. Вірую в Ісуса Христа-Сина Божого. Він помер на хресті заради викуплення гріхів таких грішників як я. З усієї Божої Трійці мені найбільше подобається Ісус, він мені як старший брат якого в мене ніколи не було.

Я хочу мати таку віру, як у святих і любити Бога так, щоб пізнати добре Бога і мати близькі стосунки з Богом.

Люди не йдуть до Бога, бо не хочуть слухатися Його. Не хочуть робити жертви заради доведення Йому своєї любові. От дивляться люди на життя апостолів і думають що в них не вийде вести смиренне життя: без гріхів, жертвуючи всім заради проповідування Божого Царства. Люди не хочуть покидати свого комфортабельного життя.

Завжди приходиться чимось жертвувати коли ідеш на велике діло. Проте люди завжди роблять марні жертви, оскільки вибирають матеріальні цінності а не духовні. За духовні жертви буде винагорода на небесах…

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
Сподобався роздiл?
Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
$(document).ready(function () { $('.rating-star').on('click touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });
1 2 ... 83
Перейти на сторінку:

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Саморозвиток через пізнання себе, Андіона Гобой», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Саморозвиток через пізнання себе, Андіона Гобой"