BooksUkraine.com » Жіночий роман » Зламана коханням, Ксенія Євчук 📚 - Українською

Читати книгу - "Зламана коханням, Ксенія Євчук"

25
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Зламана коханням" автора Ксенія Євчук. Жанр книги: Жіночий роман. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Зламана коханням, Ксенія Євчук» була написана автором - Ксенія Євчук, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Жіночий роман".
Поділитися книгою "Зламана коханням, Ксенія Євчук" в соціальних мережах: 
Афіна Мільєр — дівчина, яка бачить життя по-своєму. Вона й уявити не може, що справжнє перше кохання може так сильно руйнувати. І коли це відбувається, дороги назад немає. Ланс Фуеґо — права рука Капо, гарячий чоловік зі своїми примхами. Що ж може статись, якщо дівчина-підліток не даватиме йому проходу, шукаючи моменту побути удвох? Багато чого. І він знає, що вона прописала собі вирок того самого дня, коли зізналася йому в коханні. Тепер він зробить усе, щоб отримати її назад.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 64
Перейти на сторінку:
Пролог

Вітаю!

Це друга книга з циклу "Повсталі з мертвих". Якщо ви не бажаєте зловити спойлерів, то бажано повернутись до першої книги і прочитати перш за все її. А якщо ви вже прочитали "Залежна психопатом", то бажаю вам приємного читання другої частини.

Цілую кожного, чемпіони!

 

Плейлист до книги:

Skin – Rihanna.

Devil eyes – Hippie Sabotage.

Youth – Daughter.

Obsessed – Zandros.

No Light, No Light – Florence + Machine.

Before I Move On – Mellina Tey.

The Hills – The Weeknd.

Fatal Attraction – Reed Wonder, Aurora Olivas.

Renegade – Aaryan Shah.

 

Афіна.

Це було кохання з першого погляду, хоча й звучить це смішно. Я сама прекрасно це знаю.

І як вже всім відомо, кохання не варто зрікатись. За кохання потрібно боротись, знищувати та жертвувати. Я зреклась.

Я справді зреклась. І це навіть не тому, що всі весь час торочили одне й те саме. Буквально всі та буквально одне й те саме.

Яке ж може бути кохання в шістнадцять? Будуть ще безліч хлопців у твоєму житті і кожного разу ти будеш забувати колишнього. Кожного разу ти закохуватимешся все більше і більше. Але що, якщо більше вже нікуди? Що, якщо я достатньо розумію свої почуття? І начхати мені на те, що він набагато старший. Начхати мені на те, чи почуття були взаємні, чи односторонні. І я прекрасно розумію, що це Ланс клятий Фуеґо. І я прекрасно розумію, що він Консильєрі Ла Стідди. Але він не був ним тоді, коли я вперше побачила це ідеальне обличчя. Коли я вперше почула його хрипкий голос. Навіть тоді, коли він пожартував, не маючи намірів розсмішити когось, проте я все одно посміялась з його жарту. З тієї ночі він став молитвою, бо кожної ночі я викрикувала його ім'я, отримуючи потужні оргазми. І так відбувалося кожної ночі аж до того часу, коли я зреклася своїх почуттів. Я поставила на перше місце навчання. Так би вчинила розумна і доросла людина. Тоді я уявила себе дорослою. Я навіть спершу думала, що він може захопитися мною через те, що я так по-дорослому вчинила. І мені дуже шкода, що я так свято вірила в це. Я не можу ненавидіти Ларію за те, що через неї до нас у будинок прийшов чоловік, який повністю змінив не тільки світ мафії, а й мій особистий. Він змінив усе в мені, за що я йому буду вічно вдячна. Насправді, я обожнюю за це Ларію всіма частинами свого єства. Просто за те, що була частиною найбільшого кохання всього мого життя.

Цей вечір мав запам’ятатись мені тим, що я проведу його з найкращими хлопчиками в світі.

Сет і його друзі збирались заїхати по мене о восьмій вечора. Я якраз обирала одяг. Щось, що буде виглядати водночас і спокуслив, і збочено. Вигляд на шкільній вечірці вчора був просто жахливо милим. Викладачі запам’ятали мене як найрозумнішу та найніжнішу дівчинку двох останніх курсів, на які я переходила.

Вони уявлення не мали, якою я є на вечірках Руйнівної четвірки. Який я маю вигляд, коли напиваюся з Сетом, щоб Ставрос не називав нас недоробленими тюфтіями. Він найбільше говорить і найменше робить. Так само Майкл. Обидва хлопці не вписуються в цю компанію, не кажучи вже про Оскара. Найбільше мені імпонує сам Сет, Вільям і Декс – скорочено від Декстер. Три на три.

Виграє в будь-якому випадку Сет, бо він такий самий демон, який має обличчя янгола. Ніколи не зрозумію, як у батьків можуть бути настільки різні сини. Ланс дуже жорстокий і холодний. Він спить із жінками майже кожного дня. Вбиває людей, має безліч шрамів і зовсім інший зовнішньо. Якщо Сет брюнет, то Ланс шатен. У Ланса карі очі з відтінком зеленого, які просто ідеально виглядають на сонці. Повірте, я знаю. У Сета темно-сині очі та дещо пухкіші губи. Звичайно, що Сет також жорстокий, але він дуже рідко трахається (по моїй пам'яті). Це дивно, бо його друзі ще в п’ятнадцять спали з ким попало, а йому вже майже сімнадцять і він досі старається зрозуміти дівчину перед тим, як переспати із нею. Я часто дивуюся, як може така жорстока людина ставитися до дівчат нормально. І це тільки про дівчат іде мова, бо з іншими Сет ніби звір. Дещо таки в нього є від брата, але точно не гумор. Сет дуже часто жартує, і найчастіше це чорні жарти, з яких у шоці всі, окрім мене. На вечірках Руйнівної четвірки рідко збирають таких дорослих, як я, але я завжди знаходжу собі пару на ніч.

Пишаюсь тим, що Данір, прізвища якого не знає ніхто, є одним із Руйнівної четвірки. І він найстарший з усіх. Я обожнюю його всім серцем, бо в нас не велика різниця у віці і було вже три випадки, коли мені вдавалось зацікавити його своїм базіканням. Він єдиний, окрім Сета, знає про те, що моя сестра – жінка Рафаеля Бласхеса, а нашу найкращу подругу колись викрали наші вороги, утримуючи в клітці. Мабуть, тому всі дивуються, коли я не реагую на якусь жорстокість, яка відбувається в стінах коледжу, бо більше ніхто не знає, хто я така. Поки я Афіна Мільєр, моє життя є ідеальним.

Але це було рівно до цього моменту.

Бретель мого сексуально-чорного боді спадає і я поправляю її, відчиняючи двері будинку через непреривний стукіт.

— Ви як завжди рано. Могли зачекати, бо я все ж таки жінка. — випалюю, піднімаючи погляд.

— Я бачу, — відповідає грубий голос і я відкриваю рот, не в змозі видавити з себе хоча б якесь слово.

Це він.

Моя щаслива енергія тьмяніє, стикаючись з його силою.

Чорта з два.

На порозі будинку стоїть Ланс Фуеґо. І мені це не здалось чи примарилось. Він справді тут.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
Сподобався роздiл?
Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
$(document).ready(function () { $('.rating-star').on('click touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });
1 2 ... 64
Перейти на сторінку:

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Зламана коханням, Ксенія Євчук», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Зламана коханням, Ксенія Євчук"