BooksUkraine.com » Детектив/Трилер » Тінь Місячного Метелика , Olha Alder 📚 - Українською

Читати книгу - "Тінь Місячного Метелика , Olha Alder"

18
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Тінь Місячного Метелика" автора Olha Alder. Жанр книги: Детектив/Трилер. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
0
0
00
Olha Alder
Електронна книга українською мовою «Тінь Місячного Метелика , Olha Alder» була написана автором - Olha Alder, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Детектив/Трилер".
Поділитися книгою "Тінь Місячного Метелика , Olha Alder" в соціальних мережах: 
Чон Джихун, талановитий студент, який вивчає профайлінг, отримує шанс пройти стажування під керівництвом досвідченого детектива у поліцейському відділі Пусана. Паралельно в місті відбувається серія вбивств, скоєних таємничим злочинцем, відомим у ЗМІ як «Місячний Метелик». Жорстокий вбивця не залишає слідів, ніби пурхає в ночі, викликаючи хвилю страху серед мешканців. Однак у ході розслідування Джихун раптом розуміє, що тінь Місячного Метелика набагато ближче, ніж він міг собі уявити. «Тінь місячного метелика» — захоплюючий психологічний трилер про помсту та жорстокість, яка може ховатися за найбездоганнішою маскою.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Тінь Місячного Метелика , Olha Alder», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Тінь Місячного Метелика , Olha Alder"