BooksUkraine.com » Романтична еротика » Карʼєристка, Інна Романова 📚 - Українською

Читати книгу - "Карʼєристка, Інна Романова"

11
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Карʼєристка" автора Інна Романова. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Карʼєристка, Інна Романова» була написана автором - Інна Романова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Карʼєристка, Інна Романова" в соціальних мережах: 
Ясміні дали 6 місяців… І це перевернуло все. Зникли моральні барʼєри, соціальні обмеження та страх перед усвідомленням власних заповітних бажань. Еротична історія про жінку, її боротьбу, зміни, нове кохання, складні випробування долі та переосмислення власного життя. Історія поза шаблоном, нішева, але я впевнена, знайде свого читача.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Карʼєристка, Інна Романова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Карʼєристка, Інна Романова"