BooksUkraine.com » Дитячі книги » Джерело життя, Віта Зайченко 📚 - Українською

Читати книгу - "Джерело життя, Віта Зайченко"

71
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Джерело життя" автора Віта Зайченко. Жанр книги: Дитячі книги. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Джерело життя, Віта Зайченко» була написана автором - Віта Зайченко, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Дитячі книги".
Поділитися книгою "Джерело життя, Віта Зайченко" в соціальних мережах: 

Читати книги - це захоплюючий спосіб провести свій вільний час, збагатити свій розум та відчути нові емоції. І якщо ви шукаєте відмінну платформу для читання книг, то сайт BooksUkraine.com - це саме те, що вам потрібно.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Одного разу чарівниця Цірцея, щоб позбутися суперниці – німфи Скілли, звеліла вилити у джерело, де щоранку купалася красуня, відьомське зілля. Вода наповнилася огидними чудовиськами, що почали знищувати рибок та водорості. З кожною хвилиною страшних потвор ставало все більше й більше. Їм не вистачило місця у джерельці, й вони почали розповзатися по березі, з’їдаючи все, що траплялося на шляху. Уранці Скілла прийшла до джерельця купатися. – Який жах! – вигукнула німфа, побачивши страшних чудовиськ і пустелю довкола. Чарівниця змахнула правою рукою – й потвори зникли, потім лівою – й усе навкруги зазеленіло, зацвіло й заспівало. Цірцея дуже розсердилася, що їй нічого не вдалося. Від злості вона перетворилася на камінь. А німфа Скілла й донині оберігає Джерело Життя.

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Джерело життя, Віта Зайченко», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Джерело життя, Віта Зайченко"