BooksUkraine.com » Сучасна проза » Жорстокі ігри, Сніжана Якимчик 📚 - Українською

Читати книгу - "Жорстокі ігри, Сніжана Якимчик"

151
1
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Жорстокі ігри" автора Сніжана Якимчик. Жанр книги: Сучасна проза. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Жорстокі ігри, Сніжана Якимчик» була написана автором - Сніжана Якимчик, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Сучасна проза".
Поділитися книгою "Жорстокі ігри, Сніжана Якимчик" в соціальних мережах: 
— Не чіпайте його! — На що ти готова, щоб зупинити хоч одного з нас? – його шепіт занадто близько, щоб я не розчула. Як уявляю себе хоч з одним із них, моторошний клубок підходить до горла. — Я ніколи, ні за що не буду з тобою спати! Ворон заливається гучним реготом, втім як і всі інші хлопці. — Спати? Ми що в садочку? Запам'ятай білочко, я ні з ким не сплю, - шипить прямо мені в обличчя. А якщо хочеш врятувати свого окулярика... дістань його!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Жорстокі ігри, Сніжана Якимчик», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (1) до книги "Жорстокі ігри, Сніжана Якимчик"
Яринка
Яринка 24 травня 2024 12:17

Якісна сучасна проза) Мені дуже зайшло, дякую письменниці за її працю