BooksUkraine.com » Різне » З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро 📚 - Українською

Читати книгу - "З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро"

19
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "З Днем народження, Україно!" автора Ірен Вастро. Жанр книги: Різне. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро» була написана автором - Ірен Вастро, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Різне".
Поділитися книгою "З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро" в соціальних мережах: 
Вітаймо нашу країну з Днем народженння!!!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
З Днем незалежності!

 Сьогодні День народження в моєї України! Вітаю її з цим святом! Україно, рідненька моя, тримайся! Захищайся від зла. Не дай загинути своїй  нації, захисти своїх людей. Як же гірко і як боляче відчувати те, що робить з тобою росія. Ниці люди, які не мають нічого святого.

 Але  завдяки їм наші люди вкотре зрозуміли, що ми  вільний народ. Ми потом та кров’ю виборюємо перемогу. Хто б міг повірити, що наша країна не тільки вистоїть 3 дні, а вже боронить свою землю більше 2 років. Але ця боротьба їй не далася легко: вбиті та скалічені люди, знищені  міста та села, будинки в яких вже ніхто не буде жити. Ненависть. От що відчуває кожен з українців до них.

Але потрібно не припиняти боротися! Бо перемога обов’язково буде за нами, бо вона на боці правди, а не брехні!

 

*****

Стежок багато є на світі,

Додому лиш одна веде.

Для того, щоб життя прожити,

Ти пам’ятай про головне:

Не забувай батьків, домівку,

Там, де провів свій час.

І нашу рідну неньку Україну,

Що потерпає час від час.

Море і гори, ліси і поля,

Волошки в житі, і рідна земля.

Навколо так гарно, повітря вдихни.

Все що ти  зможеш для Неї зроби…

 

З Днем Народження моя Україно!!!

 

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро"