BooksUkraine.com » Короткий любовний роман » Сповідь одного закоханого серця , Crazyauthor 📚 - Українською

Читати книгу - "Сповідь одного закоханого серця , Crazyauthor "

22
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Сповідь одного закоханого серця" автора Crazyauthor. Жанр книги: Короткий любовний роман. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
0
0
00
Crazyauthor
Електронна книга українською мовою «Сповідь одного закоханого серця , Crazyauthor » була написана автором - Crazyauthor, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Сповідь одного закоханого серця , Crazyauthor " в соціальних мережах: 
Це все із самого початку було однієї великою помилкою. Його світ був сповнений розваг, веселощів і розпусти; очікувати від такої людини клятв у вічному коханні означало брехати самому собі. Віддати своє серце тому, хто готовий розбити його на тисячі друзок при першій-ліпшій нагоді – те ж саме, що встромити меч у свої груди. Плекати у собі почуття до нього небезпечно. Любити когось, хто ніколи не полюбить тебе натомість, жорстоко. Це нищить тебе із середини, не дає спокою ні вдень ні вночі, і понад усе ти прагнеш позбутися цього тягаря, скинути його зі своїх плеч, аби він більше ніколи не ятрив твою душу. Проте іноді буває надто пізно.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Сповідь одного закоханого серця , Crazyauthor », після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Сповідь одного закоханого серця , Crazyauthor "