BooksUkraine.com » Жіночий роман » Удари Долі, Мелорі Бронд 📚 - Українською

Читати книгу - "Удари Долі, Мелорі Бронд"

13
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Удари Долі" автора Мелорі Бронд. Жанр книги: Жіночий роман. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Удари Долі, Мелорі Бронд» була написана автором - Мелорі Бронд, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Жіночий роман".
Поділитися книгою "Удари Долі, Мелорі Бронд" в соціальних мережах: 
–Роздягайся, суко! Твої фотографії повинні вийти найкращими. Ти повинна показати себе перед камерою у всій красі. –Ні,- насилу вимовила я. Він зловив мене за шию і міцно її стиснув. Від його дій мені відразу стало важко дихати. –Ти, я бачу ще не до кінця зрозуміла куди ти попала? Так я скажу, ти в найкращому борделі Італії. І тут, у твоєму словниковому запасі не повинно бути слова ні. Буде так, як я скажу і твої клієнти. А ти маєш беззаперечно виконувати накази, в іншому випадку тебе швидко навчать, як бути покірною і слухняною. І повір мені, після цього ти будеш боятися лишній раз вдихнути, а як говорити взагалі забудеш. Ще не таких ламали і ти не виняток. Книга безкоштовна

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Удари Долі, Мелорі Бронд», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Удари Долі, Мелорі Бронд"