BooksUkraine.com » Детектив » Таємниця старого замку , Евеліна X 📚 - Українською

Читати книгу - "Таємниця старого замку , Евеліна X"

13
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Таємниця старого замку" автора Евеліна X. Жанр книги: Детектив. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Таємниця старого замку , Евеліна X» була написана автором - Евеліна X, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Детектив".
Поділитися книгою "Таємниця старого замку , Евеліна X" в соціальних мережах: 
Сонячні промені пробивалися крізь густі крони дерев, освітлюючи пилюгу на дорозі, що вела з містечка. Луї та Лео, одягнені у спортивний одяг і наплічники, наповнені провізією, поспішали назустріч пригодам. Їхні обличчя світились очікуванням, адже сьогодні вони мали намір підкорити найвищу вершину в околицях. Ідея про цю подорож належить саме Лео, який ще з дитинства мріяв відчути себе справжнім дослідником. Луї нервово поправляв лямку рюкзака, поглядаючи на високі вершини, що ховалися за смугою лісу. Сьогодні був день, якого він чекав з нетерпінням. В руках він стискав стару, пожовклу карту, яку знайшов у бабусиному скрині. Легенда про захований скарб у горах завжди його зачаровувала. Тепер, озброївшись компасом і необхідним спорядженням, він був готовий вирушити на пошуки.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Перейти на сторінку:
Глава 1

Сонячні промені пробивалися крізь густі крони дерев, освітлюючи пилюгу на дорозі, що вела з містечка. Луї та Лео, одягнені у спортивний одяг і наплічники, наповнені провізією, поспішали назустріч пригодам. Їхні обличчя світились очікуванням, адже сьогодні вони мали намір підкорити найвищу вершину в околицях. Ідея про цю подорож належить саме Лео, який ще з дитинства мріяв відчути себе справжнім дослідником. 

Луї нервово поправляв лямку рюкзака, поглядаючи на високі вершини, що ховалися за смугою лісу. Сьогодні був день, якого він чекав з нетерпінням. В руках він стискав стару, пожовклу карту, яку знайшов у бабусиному скрині. Легенда про захований скарб у горах завжди його зачаровувала. Тепер, озброївшись компасом і необхідним спорядженням, він був готовий вирушити на пошуки. Лео, його найкращий друг, трохи сумнівався в цій затії, але відмовити Луї не зміг.

Вони рушили вперед, по стежці, що звивалася між деревами. Раптом, Луї зупинився і вказав на землю. "Дивись, Лео!" - вигукнув він. 

На землі лежав великий, відбитий до блиску камінь, на якому було вигравіровано незрозумілий символ. Луї і Лео, захоплені загадковим символом, продовжили шлях глибше в ліс. Сонце поступово ховалося за деревами, відкидаючи довгі тіні. Несподівано, вони натрапили на стару, закинуту хатину. Її вікна були забиті дошками, а двері провисали на одній петлі. Серце Луї завмерло від передчуття. Він обережно відчинив двері і зазирнув всередину. 

Всередині хатини, на старому письмовому столі, Луї знайшов скриню, інкрустовану металом. З деякими зусиллями він відчинив її і побачив всередині стару, пожовклу карту. На перший погляд, вона виглядала звичайною, але при ближчому розгляді Луї помітив дивні символи і лінії, які утворювали складний візерунок.

 "Це вона!" - вигукнув він, показуючи карту Лео.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Перейти на сторінку:

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Таємниця старого замку , Евеліна X», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Таємниця старого замку , Евеліна X"