BooksUkraine.com » Дитяча література » Загадковий скарб, Евеліна X 📚 - Українською

Читати книгу - "Загадковий скарб, Евеліна X"

14
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Загадковий скарб" автора Евеліна X. Жанр книги: Дитяча література. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Загадковий скарб, Евеліна X» була написана автором - Евеліна X, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Дитяча література".
Поділитися книгою "Загадковий скарб, Евеліна X" в соціальних мережах: 
Джим і його друзі вирушили на пошуки скарбу за старою картою, знайденою під підлогою. Разом із кмітливою мишкою Міккі та відважною кішкою Беллою, вони відправилися в захопливу пригоду крізь загадковий ліс. Шлях до скарбу виявився нелегким. Друзі долали бурхливі річки, розгадували загадкові символи і навіть рятували білочку, потрапила в пастку. З кожним кроком вони наближалися до своєї мети, але й розуміли, що справжній скарб – це не золото, а дружба, сміливість і доброта. Лісовик, охоронець скарбу, розповів їм, що справжній скарб – це мудрість, яку можна знайти лише в чистому серці. Пройшовши через всі випробування, друзі зрозуміли, що найважливіше в житті – це не матеріальні багатства, а добрі справи і міцна дружба.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5
Перейти на сторінку:
Глава 1

Джим лежав на підвіконні, мрійливо спостерігаючи за горобцями. Сонячні промені проникали крізь старі віконні рами і грали на його пухнастій шерстці. Раптом його погляд зупинився на яскравому блиску, що пробивався крізь щілину в старій дошці на підлозі. З цікавістю кіт підійшов ближче і відсунув дошку. Перед ним відкрилася таємнича скринька, а в ній – згорнута в трубочку стара карта зі стиглими ягодами. Серце Джима забилося швидше. Це була не просто карта, а справжня загадка, яку він прагнув розгадати.
Не гаючи часу, Джим побіг до свого найкращого друга Міккі. Маленька мишка з великими очима з цікавістю слухала розповідь про знайдену карту. Разом вони розгорнули карту і побачили, що на ній зображено старий дуб на околиці міста. Це був знак! Незабаром про знахідку дізналася і закохана в Джима кішка Белла. Взявши з собою невеликий рюкзачок з провізією та необхідними речами, троє друзів вирушили на пошуки скарбу.Ми розгорнули карту. Вона була старою, пожовклою і покритою плямами. На ній були намальовані дивні символи і літери, які я ніколи раніше не бачив. Ми довго вдивлялися в карту, намагаючись розгадати її таємницю. Зрештою, Міккі помітив маленький знак, схожий на зірку. Можливо, це вказує на якесь сузір'я? А Белла знайшла стару книгу про історію нашого міста. Можливо, там є відповіді на наші питання.Вийшовши з міста, друзі опинилися на широкій галявині. Свіже повітря наповнило їх легені.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5
Перейти на сторінку:

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Загадковий скарб, Евеліна X», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Загадковий скарб, Евеліна X"