BooksUkraine.com » Дитяча література » Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли, Інга Квітка 📚 - Українською

Читати книгу - "Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли, Інга Квітка"

16
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли" автора Інга Квітка. Жанр книги: Дитяча література. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли, Інга Квітка» була написана автором - Інга Квітка, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Дитяча література".
Поділитися книгою "Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли, Інга Квітка" в соціальних мережах: 
Історія про нашого Героя, який став справжнім Щитом для Захисників та Захисниць нашої неньки.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
...

«Найдобріше та найхоробріше серце», — так про нього говорили захисники та захисниці, які пліч-о-пліч з ним неню рідну захищають. Ніколи для себе нічого не просив. Тільки б допомогти. В цілому світі, певно, скільки б не шукали, не знайшли того, хто більше за інших дбає, ніж він.

Від того захисники та захисниці завжди знали, що сила, міць та мудрість його, у вигляді Щита, перед ними нізвідки з'являється саме тоді, коли вони найбільше цього чекають.

Бува, чудовиська хитрі найдорожчими обладунками брязкають, все ближче підкрадаються… Надто ласі ті чудовиська до неньки та нашої солов'їної.

Тієї ж миті Щит наш, немов нізвідки з'явиться і собою заступить. Кожному допоможе.

Та от одного разу, поки наші захисники та захисниці неню захищали, чудовиська хитрі надто близько до Щита підібратися встигли. Багато їх, не порахувати!

Далеко до захисників та захисниць, не покликати, а чудовиська тим часом все ближче підкрадаються, до Щита нашого.

Не витримала ненька рідна, берегиня! Все, що з неї витнулося колись від озер, річок та морів до рослин будь-яких, довкола захисника нашого стало. І хоч здавалося, що вже пізно та цієї миті, навіть небо нагадало про себе.

Замайоріло воно кольорами нашими, найяскравішими. Сонце — проміння простягнуло поміж найсиньоокіших хмар. Чудовиська відвертаються, не можуть на таке сяйво синє із жовтим дивитися та красу нені нашої в небі над собою бачити. Кинулися вони навтьоки.

Покликав наш Щит інших захисників та захисниць. Разом вони наздогнали чудовиськ, та всіх їх відправили назавжди до темниці.

Автор: Інга Квітка

Зображення створено за допомогою ШІ.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли, Інга Квітка», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Як нашого Захисника рідна земля та небо вберегли, Інга Квітка"