BooksUkraine.com » Блог » Цензор снів - Юрій Павлович Винничук 📚 - Українською

"Цензор снів - Юрій Павлович Винничук"

68
0

Ми хотіли б запросити вас до нашого блогу BooksUkraine.com. Тут ви знайдете безліч цікавих статей про українську літературу, культуру та історію. Ми прагнемо підняти свідомість про багату та захоплюючу культуру України, тому кожна наша стаття написана з любов'ю та розумінням до нашої країни.


0
0
00

В нашій бібліотеці можна безкоштовно читати статті, огляди книг, характеристики героїв українською мовою. Сайт BooksUkraine.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.
Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com"
Поділитися статтею блогу "Цензор снів - Юрій Павлович Винничук" в соціальних мережах: 

Юрій Павлович Винничук (Юрко́ Винничу́к) - відомий український письменник, який здобув популярність завдяки своїм романам та оповіданням. Один з його найвідоміших творів - "Цензор снів", який був виданий в 1994 році.

Народився Юрій Павлович у 1952 році в маленькому селі на Львівщині. Він закінчив факультет журналістики Львівського університету та почав працювати журналістом. Проте, письменництво було його справжнім покликанням, і він почав активно писати вже в середині 1980-х років.

Відомі твори автора на BooksUkraine.com:

  1. "Спалах";
  2. "Вишиваний світ";
  3. "Легенди Львова";
  4. "Ги-ги-и";
  5. "Груші в тісті";
  6. "Ласкаво просимо в Щуроград";

Юрій Павлович Винничук"Цензор снів" - це роман, який розповідає про життя на Закарпатті в перші роки після Другої світової війни. Головний герой - хлопець на ім'я Іван, який з дитинства мріє про те, щоб стати письменником. Він вирішує поїхати до Києва, де знайомиться зі студенткою Оленою, яка стає його коханою та музою. Проте, Іван повертається на Закарпаття, де знову зустрічається зі своєю минулим та долею.

У "Цензорі снів" Юрій Павлович створив незабутнього героя, який надихає на великі справи та показує, що ніщо не може завадити досягненню мрій. Ця книга - обов'язковий елемент бібліотеки кожного любителя української літератури та культури взагалі. Не гайте часу, завітайте до нашої електронної бібіотеки BooksUkraine.com та починайте читати прямо зараз!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Цензор снів - Юрій Павлович Винничук», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до статті блогу "Цензор снів - Юрій Павлович Винничук"