BooksUkraine.com » Блог » Чарлі та шоколадна фабрика 📚 - Українською

"Чарлі та шоколадна фабрика"

126
0

Ми хотіли б запросити вас до нашого блогу BooksUkraine.com. Тут ви знайдете безліч цікавих статей про українську літературу, культуру та історію. Ми прагнемо підняти свідомість про багату та захоплюючу культуру України, тому кожна наша стаття написана з любов'ю та розумінням до нашої країни.


1
0
+11

В нашій бібліотеці можна безкоштовно читати статті, огляди книг, характеристики героїв українською мовою. Сайт BooksUkraine.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.
Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com"
Поділитися статтею блогу "Чарлі та шоколадна фабрика" в соціальних мережах: 

"Чарлі та шоколадна фабрика": книга, яка підкорила серця читачів у всьому світі. 

"Чарлі та шоколадна фабрика" - це дитяча книга, написана британським автором Роальдом Далем. Книга була вперше опублікована у 1964 році, і з того часу стала однією з найпопулярніших книг для дітей у всьому світі.

Книга розповідає історію хлопчика на ім'я Чарлі, який живе разом зі своєю бідною родиною в маленькій хатині на околиці міста. Чарлі мріє про те, щоб потрапити на шоколадну фабрику власника Віллі Вонки, який відомий своїми чудернацькими винаходами та безкінечним запасом шоколаду. У фабрику Віллі Вонки може потрапити тільки п'ять дітей, які знайдуть золоті квитки у шоколадних батончиках. І одного дня Чарлі отримує золотий квиток та разом з іншими чотирма дітьми потрапляє на шоколадну фабрику Віллі Вонки.

На шоколадній фабриці Чарлі та інші діти зустрічають різноманітних персонажів, таких як жадібний Верука Солт, непослухлива Вайолет Бьюрґард та безладний Майк Тіві. Кожен з них прагне отримати свою частину шоколаду та використовує різні хитрощі, щоб підібратися до Віллі Вонки та його таємниць. Проте, Чарлі виявляється найсправжнішим і найщасливішим з усіх дітей та виграє головний приз - можливість стати наступним власником шоколадної фабрики Віллі Вонки. 

Це книга, яка захоплює своїм чудовим сюжетом та непередбачуваними поворотами. Автор Роальд Дал показав у книзі не тільки пригоди на шоколадній фабриці, а й підніс соціальну проблему бідності та нерівності, яка є актуальною й до цього дня.Чарлі і шоколадна фабрика Роальд Даль

Книга "Чарлі та шоколадна фабрика" була неодноразово екранізована та поставлена на сцену в театрах по всьому світу. Найвідоміші екранізації книги - це фільми 1971 року з Джином Вайлдером у головній ролі та 2005 року з Джонні Деппом у ролі Віллі Вонки.

Цей твір є дуже цікавим та захоплюючим читанням для дітей та дорослих. Він вчить дітей бути працьовитими та цінувати те, що вони мають, а також показує, що наші мрії можуть здійснюватися, якщо ми працюємо над ними.

Українське видання книги вийшло у 1974 році та з тих пір стало улюбленим читанням для дітей та дорослих в Україні. Книга перекладена у багато мов світу та займає своє місце серед класики світової літератури.

Усім, хто ще не читав цю книгу, ми радимо прочитати її, а всім, хто вже знайомий з "Чарлі та шоколадною фабрикою", ми рекомендуємо повторити своє знайомство з цією чудовою книгою. Вона залишить незабутні враження та навчить важливих життєвих уроків.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Чарлі та шоколадна фабрика», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до статті блогу "Чарлі та шоколадна фабрика"