BooksUkraine.com » Романтична еротика » Твоє хворе кохання, Крістіна Жиглата 📚 - Українською

Читати книгу - "Твоє хворе кохання, Крістіна Жиглата"

49
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Твоє хворе кохання" автора Крістіна Жиглата. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Твоє хворе кохання, Крістіна Жиглата» була написана автором - Крістіна Жиглата, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Твоє хворе кохання, Крістіна Жиглата" в соціальних мережах: 
Якось, щоб покликати мене погуляти, Микита кидав у моє вікно камінчики, а коли ми підросли, у моє вікно полетіли зуби хлопців, які виявляли до мене хоч якусь цікавість… *** Щоб захистити мене від уваги неадекватної людини, моєму батькові довелося відправити мене жити в інше місто і змінити прізвище. Але через кілька років я випадково зустрічаю чоловіка у ресторані і… Він мене впізнає! У тексті є: # владний і небезпечний чоловік # маніакальна одержимість героїнею # сильні, заборонені почуття # кохання крізь роки # протистояння героїв # емоції на межі # складний вибір, гарячі сцени 18+, кримінал, мат та ХЕ. Продовження:❤Твоє хворе кохання. Наперекір❤

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Розділ 1

 

 

- Тара, нові клієнти, восьмий столик! Вони твої! - Кричить мені Аня, моя напарниця і за сумісництвом найкраща подруга. - Солідні дядьки - гарні чайові! - додає вона, погравши бровами. - Звичайно, я віддаю тобі таких красенів, скріпивши зубами від досади, але... Я як завжди входжу в твою ситуацію! - додає вона, ляснувши мене по сідницях рукою.

Я обдаровую Аньку вдячною усмішкою, беру блокнот і ручку, і відразу вирушаю приймати замовлення.

Працюю я в ресторані ось уже три роки – простою офіціанткою. Починала з посудомийки. Таке собі кар'єрне зростання, але це краще чого я могла досягти, опинившись у дуже складній життєвій ситуації.

Після смерті батька, моя мати злягла в лікарняне ліжко з тяжкою депресією і довгий час не виходила з неї, знаходячи втіху в алкоголі. А все тому, що фірма батька збанкрутувала і весь статок, який був у нас - заарештували. На жаль, батько вів не зовсім «чистий» бізнес, що стало відомо після його смерті, тому нам з мамою довелося пережити найгірші часи в нашому житті.

Нам довелося відмовитися від шикарного, забезпеченого життя, нашого улюбленого будинку та інших благ, які давали нам гроші тата. І незважаючи на те, що мені теж було складно звикнути до нового життя, я все ж таки абияк пристосувалася. Мама ж – ні, знаходячи втіху в алкоголі.

Так було кілька років, аж доти поки одного разу їй не стало погано. Після обстеження у лікарні мені сказали, що у мами рак і їй потрібна не лише операція, а й дороге лікування, а згодом реабілітація.

І ось, я як показова, хороша і жаліслива донька, чомусь вирішила, що допомогти мамі – моя головна ціль у житті. Втратити маму і залишитися однією, мені було набагато страшніше, ніж втратити перспективи хорошого майбутнього.

Мені довелося кинути університет на останньому курсі та влаштуватися на дві роботи. Часу нам давали рік. А потім операційне втручання та лікування вже могло не допомогти.

Тепер я вдень працюю в ресторані, а вечорами на вихідні танцюю у клубі. Крім того, я не лінувалася хапатися за іншу додаткову роботу, яка підверталася мені. Іноді я давала уроки англійської сусідським дітям або займалася перекладом текстів через інтернет.

Втім, життя моє нелегке і не нудне. Відпочивала я мало і мало часу витрачала на себе. Але мене завжди підтримував мій хлопець і друзі, яких було в мене достатньо.

Аня ж знала про мою складну ситуацію, тому частенько поступалася мені місцем, коли в ресторані з'являлися вигідні клієнти. Найчастіше багатих та важливих людей видно неозброєним поглядом, і вони завжди платили непогані чайові. А для мене навіть одна копійка грала велику роль. Я наполегливо відкладала гроші для мами, з кожним днем все більше і більше наближаючись до мети.

Наразі мені потрібно було зібрати на операцію. Потім я планувала взяти кредит на лікування та заробити ще на реабілітацію.

Плани були грандіозними. Я впевнено йшла до наміченої цілі і вже досягла значних результатів. Тому, незважаючи на те, що прогнози мами невтішні, я ніколи не сумувала і продовжувала старанно працювати.

Єдине, що мені заважало, це алкогольна залежність мами, яка так нікуди й не поділась. На жаль, мама менше вірила в те, що вона вилікується, ніж я, оскільки взагалі не боролася за своє життя. Тому мені постійно доводилося підтримувати оптимізм за нас двох і… Навчитися добре ховати від мами свої зароблені гроші, які я відкладала на операцію для неї.

Крім того на мені була оренда квартири, продукти та комуналка.

Правда зовсім недавно мій хлопець почав оплачувати замість мене оренду квартири, щоб якось допомогти, але все ж таки грошей (на інші життєві потреби) йшло дуже багато, як би я не намагалася економити. Тому все одно доводилося крутитись як білка в колесі і працювати за трьох.

Складно було завжди… Особливо танцювати у клубі, бо там свої мінуси у роботі. Але, оскільки за нічну зміну мені платили досить пристойну суму, я продовжувала танцювати. А мій хлопець, який працював вишибалою в клубі, допомагав мені у всьому і захищав від нахабних та нав'язливих клієнтів.

Щодо ресторану… Мені подобалося працювати в цьому закладі, оскільки тут був чудовий колектив, а я за три роки опинилася на доброму рахунку у начальства. Тому тут до мене завжди ставилися з повагою та допомагали, якщо  була така  необхідність.

Я теж старалася і ніколи не підводила свого шефа та цінувала те, що мала.

Загалом, незважаючи на всі проблеми та негоди, моє життя протікало цілком спокійно і добре… Аж до сьогодні, поки я випадково, не зіткнулася з людиною з минулого, яка досі була причиною всіх моїх кошмарних снів та фобій…

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
Сподобався роздiл?
Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
$(document).ready(function () { $('.rating-star').on('click touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Твоє хворе кохання, Крістіна Жиглата», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Твоє хворе кохання, Крістіна Жиглата"