BooksUkraine.com » Трилер » Отрута для кохання, Іванна Желізна 📚 - Українською

Читати книгу - "Отрута для кохання, Іванна Желізна"

61
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Отрута для кохання" автора Іванна Желізна. Жанр книги: Трилер. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Отрута для кохання, Іванна Желізна» була написана автором - Іванна Желізна, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Трилер".
Поділитися книгою "Отрута для кохання, Іванна Желізна" в соціальних мережах: 
Я розраховував, що це буде розвага на один раз, після якої я навіть не згадаю обличчя танцівниці клубу, однієї з багатьох. За стільки років самотності я звик до подібного розвитку подій. І мені так навіть комфортніше. Та цього разу щось пішло не так. — Я згідний на будь-яку ціну, — мій розум був одурманений цією жінкою. Я хотів її так, як ніколи та нікого у цьому житті. А у відповідь мені прошепотіли у самі вуста: «Я не продаюся». Або історія про те, як винахідливий кілер потрапив у чужу гру. Та чи буде в ній переможець?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Пролог

— Містере Стюарт, будь ласка, пройдіть за мною, — адміністратор з'являється дуже вчасно. Якраз тоді, коли моє нетерпіння зростає до максимуму.

Я ступаю за ним у глиб нічного клубу і відчуваю, як мене поглинає пульсівний ритм музики та аромати розпашілих тіл, змішані з алкоголем. Сьогодні п'ятниця, молодь відривається на повну. Я ж прийшов сюди з іншою ціллю. У VIP-кімнаті на мене чекатиме жінка, що який уже день не покидає моїх думок.

Інколи зроблена послуга владним людям тягне за собою приємний бонус. Вони намагаються втертися в довіру, в надії на повторну співпрацю, а тому наділяють тебе певною владою. Щоправда, це даремно. Влада ніколи мене не цікавила, і остаточне рішення залишалося за мною. Я обираю того, з ким працюватиму, і жодні заохочення на мене не впливають.

Але сьогодні я ними скористаюся, щоб отримати бажане.

— Бажаєте вибрати мелодію? — питає адміністратор.

— Хай це буде на розсуд танцівниці, — на цих словах я опускаюся в крісло, що більше схоже на трон.

— Як скажете. Агата приєднається до вас через декілька хвилин. — Коли за адміністратором зачинилися двері, я видихнув.

Емоції мене переповнювали. Це можна порівняти з подарунком на Різдво. Ти його чекаєш із нетерпінням, і ось він уже у тебе. Залишилося тільки зняти обгортку.

На якусь мить світло згасло, і я залишився у цілковитій темряві. Краєм вуха почув, як зачинилися двері. Хтось повільно йшов по кімнаті, а потім зупинився. Моє серце пропустило удар, адже я знову відчув на собі пронизливий погляд. 

По кімнаті почала лунати музика, коли переді мною опинилася Агата, яка трохи переодягнулася. Від першого образу залишилися тільки шкіряні штани. Їх доповнювали ланцюги різної товщини, що обплітали тіло і широкий чокер, який, напевно, має тиснути на лебедину шийку. Через відсутність іншого одягу, у мене була гарна змога насолодитися пишними грудьми, гострими ключицями та пірсингами, до яких я завжди був не байдужим. 

— Які у вас побажання? — мелодійний голос став для мене приємною несподіванкою. Я аж не одразу зорієнтувався, що маю дати відповідь. 

— Хочу побачити твоє обличчя, — клята маска нікуди не ділася. Ба більше, я помітив, що танцівниця одягнула кольорові лінзи. Мені це не сподобалося. Хочу хоч раз побачити її справжньою.

— А якщо я скажу, що це неможливо? — ммм, я аж застогнав від розчарування. 

— Тоді я не переходитиму поставлені кордони, — очі стали вужчими, думаю, що дівчина посміхнулася на мою відповідь.

— Як чудово. Почнемо шоу? — я киваю Агаті та зручніше відкидаюся на спинку дивану. 

Музика змінюється. Вона стає провокативною, щоб іще більше підігріти мій інтерес.

You put a spell on me (Ти зачарувала мене) [1]

I'm losing my mind (Я божеволію)

Крок за кроком, Агата зменшувала дистанцію між нами. Солодке передчуття розлилося по тілу. Мені подобається, що у цій кімнаті тільки ми двоє. На якусь мить можна забути, що я лишень черговий клієнт цієї дівчини та відчути себе бажаним. 

Before I hunt you down (Перш ніж я вистежу тебе)

Grab your chin and kiss your lips (Візьму тебе за підборіддя та поцілую твої губи)

Агата опускається переді мною на коліна, а я затамовую дихання. Її руки впевнено лягають на мої стегна, щоб легко їх стиснути. Від того, що ця дівчина дивиться на мене знизу вверх, я відчуваю легке збудження, яке поки вдається стримувати. 

— Ви надто напружені, сер. Варто розслабитися…

— А з тобою це вийде? — У горлі пересохло від думки, що ця дівчина стоїть переді мною на колінах і просить розслабитися. 

— Я постараюся для цього зробити усе, — руки, що лежали на стегнах почали підійматися усе вище: спочатку до ременя джинсів, потім до мого торса. Несвідомо я затамував дихання і втягнув живіт. 

— До тебе можна торкнутися? — вичавлюю хрипко. 

— Вам можна… — накриваю її долоню своєю, щоб хоч трохи відчути чужого тепла. Та тільки це моя помилка. Подушечки пальців обпікає справжнісінький жар, що лине від цієї бестії. 

And we lose all control (І ми втрачаємо контроль)

And before you know it... (І перш ніж ти це усвідомиш...)

Агата плавно підіймається, щоб пересісти мені на коліна. Вона робить це так граційно і в такт музиці, що мене переповнює одне тільки захоплення. Між нами все менше відстані. Я починаю дуріти від того, що відчуваю чужу вагу на собі. 

— Вам подобається те, що ви бачите?

— Так... — я на пробу торкаюся талії Агати, щоб оцінити реакцію. Жодних заперечень немає, а тому я впевненіше стискаю її рукою і думаю про те, що хотів би на цій ідеальній шкірі побачити свої мітки. Байдуже, чи це будуть сліди від пальців, чи засмокт. Головне, щоб їх було багато і вони кричали про те, що ця дівчина належить мені.

I put a spell on you (Я зачарувала тебе)

Now you're mine (Тепер ти мій)

Агата починає плавно рухати стегнами і я сподіваюся, що зможу втримати себе під контролем. Зі стояком не хочеться виходити з клубу. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Отрута для кохання, Іванна Желізна», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Отрута для кохання, Іванна Желізна"