BooksUkraine.com » Фанфік » Гаррі Поттер Ліхтар Долі, Андіона Гобой 📚 - Українською

Читати книгу - "Гаррі Поттер Ліхтар Долі, Андіона Гобой"

18
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Гаррі Поттер Ліхтар Долі" автора Андіона Гобой. Жанр книги: Фанфік. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Гаррі Поттер Ліхтар Долі, Андіона Гобой» була написана автором - Андіона Гобой, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Фанфік".
Поділитися книгою "Гаррі Поттер Ліхтар Долі, Андіона Гобой" в соціальних мережах: 
Передивилася всі частини фільму про Гаррі Поттера і подумала, що треба й мені написати історію про нього: невеличку і з містичною атмосферою. Надихнулася малюнком, який намалювала торік

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 17
Перейти на сторінку:
Розділ 1: Таємниця світла

 

Гаррі Поттер сидів у своїй кімнаті в Годрикс-Гріффіндорі. Він дивився на старий ліхтар, який стояв на його столі. Цей ліхтар був дивним – він не випромінював звичайного світла. Замість цього, він видаляв темряву, розкриваючи таємниці, які інші не могли бачити.

Гаррі відчував, що цей ліхтар має особливу силу. Він вирішив дослідити його походження та призначення. Чому саме він отримав цей ліхтар? І як він може використовувати його для добра?

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
Сподобався роздiл?
Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
$(document).ready(function () { $('.rating-star').on('click touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });
1 2 ... 17
Перейти на сторінку:

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Гаррі Поттер Ліхтар Долі, Андіона Гобой», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Гаррі Поттер Ліхтар Долі, Андіона Гобой"