BooksUkraine.com » Романтична еротика » Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата 📚 - Українською

Читати книгу - "Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата"

21
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Відображення зла 2" автора Атен Фол, Крістіна Жиглата. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата» була написана автором - Атен Фол, Крістіна Жиглата, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата" в соціальних мережах: 
Втікаючи від хлопця-зрадника Міа потрапляє в руки справжнього психопата, і ледве лишається живою. Насилу впоравшись з пережитим насильством, дівчина заново вчиться нормально існувати. Тепер у неї інше життя і стосунки з чоловіком, до якого вона почала відчувати сильні почуття... І навіть інформація про вагітність, від його брата-маніяка, не стала перепоною для їх  кохання. Здавалося все налагоджувалося, і нічого не віщувало лиха... Тільки ось згодом страхи минулого повертаються до Мії… А незабаром повертається і її кат, який так жорстоко познущався з неї. Чи впорається дівчина цього разу з виродком, який  спробує  знову зруйнувати та підкорити її?    

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата"