BooksUkraine.com » Фанфік » Watch James Kirk fall in love, malviinn 📚 - Українською

Читати книгу - "Watch James Kirk fall in love, malviinn"

20
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Watch James Kirk fall in love" автора malviinn. Жанр книги: Фанфік. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
0
0
00
malviinn
Електронна книга українською мовою «Watch James Kirk fall in love, malviinn» була написана автором - malviinn, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Фанфік".
Поділитися книгою "Watch James Kirk fall in love, malviinn" в соціальних мережах: 
Спок сидів у капітанському кріслі й читав звіт, якого принесла йому на підпис йомен. Фоном, у своїй голові, він чув відгомони чужого задоволення: його т'хайла, Джеймс Кірк, трахав на столі переговорної посолку, яку вони зобов'язані були доставити на раду квадранту. Жінка була справді привабливою, як на смак Спока, тож нічого дивного, що Джим теж звернув на це свою... увагу. Підписавши, Спок повернув падд йомен. Вчасно, бо в цей момент Джим кінчив, і перед очима Спока спалахнули феєрверки. Сьогодні Джим неодмінно буде лагідним і вимагатиме більше тактильного контакту, подумки зазначив Спок.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Watch James Kirk fall in love, malviinn», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Watch James Kirk fall in love, malviinn"