BooksUkraine.com » Блог » Диваки і зануди, автор Ульф Старк 📚 - Українською

"Диваки і зануди, автор Ульф Старк"

234
0

Ми хотіли б запросити вас до нашого блогу BooksUkraine.com. Тут ви знайдете безліч цікавих статей про українську літературу, культуру та історію. Ми прагнемо підняти свідомість про багату та захоплюючу культуру України, тому кожна наша стаття написана з любов'ю та розумінням до нашої країни.


0
0
00

В нашій бібліотеці можна безкоштовно читати статті, огляди книг, характеристики героїв українською мовою. Сайт BooksUkraine.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.
Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com"
Поділитися статтею блогу "Диваки і зануди, автор Ульф Старк" в соціальних мережах: 

"Диваки і зануди" - книга Ульфа Старка, яка захоплює з перших рядків. Ця історія про дружбу, співчуття та пригоди розповідає про двох підлітків, які знаходять спільну мову, хоча зовнішність та інтереси дуже відрізняються.

Один з головних героїв книги - Бенк, хлопчик з вадами слуху, який намагається знайти своє місце у школі та в житті. Інший - Енок, який страждає від батьківського насильства та має проблеми зі своєю поведінкою в школі. Вони двоє ніколи не знаходили спільної мови до того, як зустрілися на літньому таборі, де розпочали свою незабутню пригоду. Книга відверто розповідає про складні життєві ситуації та проблеми, з якими стикаються підлітки у сучасному світі. Автор зумів дуже чуттєво та правдиво передати почуття та емоції героїв, які залишаються з читачем надовго.

Український переклад книги Ульфа Старка "Фріки та Гіки" доступний на сайті BooksUkraine.com. Читайте прямо зараз та переконайтеся, що ця книга неодмінно залишиться в вашому серці надовго.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Диваки і зануди, автор Ульф Старк», після закриття браузера.

Подібні статті блогу «Диваки і зануди, автор Ульф Старк» Блог:


Коментарі та відгуки (0) до статті блогу "Диваки і зануди, автор Ульф Старк"