BooksUkraine.com » Блог » Діалоги Платона українською мовою 📚 - Українською

"Діалоги Платона українською мовою"

85
0

Ми хотіли б запросити вас до нашого блогу BooksUkraine.com. Тут ви знайдете безліч цікавих статей про українську літературу, культуру та історію. Ми прагнемо підняти свідомість про багату та захоплюючу культуру України, тому кожна наша стаття написана з любов'ю та розумінням до нашої країни.


0
0
00

В нашій бібліотеці можна безкоштовно читати статті, огляди книг, характеристики героїв українською мовою. Сайт BooksUkraine.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.
Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com"
Поділитися статтею блогу "Діалоги Платона українською мовою" в соціальних мережах: 

платон українською Платон - один з найвідоміших давньогрецьких філософів, який створив безліч творів, що змінили світову культуру та мислення. Одним з його найвідоміших творів є "Апологія Сократа. Діалоги", який є головним джерелом інформації про життя та думки великого мислителя.

Платон народився в Афінах в 427 році до нашої ери. Він був учнем Сократа та засновником Академії, першого університету в історії. У своїх творах Платон розглядав питання сутності людини, суспільства, держави та моралі. діалоги платона українською

"Апологія Сократа. Діалоги" - це збірка діалогів Платона, які відображають філософські роздуми Сократа перед його смертю. У книзі описується процес суду, на якому Сократ був засуджений до смерті за "богохульство" та "роз'їдливість". У діалогах автор висловлює свої думки про справедливість, мораль та істину, а також намагається переконати своїх супротивників у правильності своїх поглядів. 

На нашому сайті BooksUkraine.com ви зможете прочитати "Діалоги Платона". Це книга, яка не тільки дає можливість познайомитися з думками великого мислителя, а й допомагає зрозуміти важливість філософського мислення та розуміння світу.  Вона залишиться у вашому серці назавжди та надихне на вивчення нових знань та розвиток своєї особистості.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Діалоги Платона українською мовою», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до статті блогу "Діалоги Платона українською мовою"