BooksUkraine.com » Романтична еротика » Вона підкориться мені, Олена Сашина 📚 - Українською

Читати книгу - "Вона підкориться мені, Олена Сашина"

12
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Вона підкориться мені" автора Олена Сашина. Жанр книги: Романтична еротика. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «Вона підкориться мені, Олена Сашина» була написана автором - Олена Сашина, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Романтична еротика".
Поділитися книгою "Вона підкориться мені, Олена Сашина" в соціальних мережах: 
Він — господар свого життя, власник стриптиз-клубу та акціонер. Владний, гордий, амбіційний. В нього є маленький фетиш — він полюбляє підкоряти інших своїй волі. Вона — помічниця генерального директора найуспішнішої компанії міста. Незалежна і горда красуня, яка має все і яка забезпечує себе сама. В неї є один недолік — жахлива норовливість. Одного разу доля зіштовхнула їх разом. Вона обурилася його нахабству. А він захотів її підкорити. Хто переможе у цій битві титанів?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вона підкориться мені, Олена Сашина», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Вона підкориться мені, Олена Сашина"