BooksUkraine.com » Сучасний любовний роман » За жагою кохання. Книга 2, Катерина Воронцова 📚 - Українською

Читати книгу - "За жагою кохання. Книга 2, Катерина Воронцова"

27
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "За жагою кохання. Книга 2" автора Катерина Воронцова. Жанр книги: Сучасний любовний роман. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
Електронна книга українською мовою «За жагою кохання. Книга 2, Катерина Воронцова» була написана автором - Катерина Воронцова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "За жагою кохання. Книга 2, Катерина Воронцова" в соціальних мережах: 
Свинцевий погляд приклеївся до моїх губ, з похмурою ненаситністю обстежив обличчя, неквапливо ковзнув нижче. Данило не торкався мене, замість рук це робили його божевільні вири очей і кожна ділянка шкіри під ними спалахувала вогнем. Захотілося стиснути на грудях піжаму, хоча ґудзики й так були застібнуті під самісінький комірець.  На мені був рожевий костюмчик, на якому хизувалися пухкенькі сніговики з кумедними личками. Абсолютно смішний зимовий принт без краплини еротики, без жодного натяку на сексуальність.Та під пронизливим поглядом Дана я почувалася оголеною. - Попалася, відьмочко, інквізиція приїхала, - тихий голос із хрипкими нотами змусив здригнутися, а може я тремтіла від того, що довгі пальці обхопили обличчя і очі, що знову стали холодним, впилися у мої.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 86
Перейти на сторінку:
Глава 1

"А що ти мені зробиш я в іншому місті"

Дзен

 

Андріана

Я зійшла з поїзда вранці наступного дня, чуже містечко зустріло густим туманом і теплою осінньою вологістю. Вокзальний годинник пробив вісім, монотонний голос диспетчера оголосив про прибуття поїзда та докладав про нумерацію вагонів. Міцно стискаючи в руці дорожню сумку, покрутила головою, намагаючись відшукати очима тітку Насті, про зустріч із нею було домовлено ще в дорозі. Вона ніби чекала мого дзвінка, впевнена - це робота подруги. Народу снувало багато й розгледіти в натовпі ту, яку раніше ніколи не бачила, було нереально. Тож я кинула витріщатися  на натовп та залишилася тупцювати на пероні, чекаючи доки людська маса трохи розсіється. Навколо все було незнайомим, незвично маленьким і... чужим. Життєві обставини викинули мене в незвіданий океан іншого життя, я вже стрибнула в ці хвилі і не залишилося іншого вибору, як плисти вперед, тільки вперед. Із роздумів вивів ласкавий жіночий голос.

- Ось ти де, дівчинко!

Я підняла очі й побачила усміхнену миловидну паняночку середніх років.

- Ти ж Андріана, так?

- Так, - згідно хитнула головою, - а ви, звісно, Настусина тітка?

- Світлана Олегівна, - представилася жінка, поправивши пасмо, що вибилося з акуратної зачіски. - Господи, дитинко, - зойкнула вона, по черзі дивлячись то на загіпсовану кисть, то на дорожню сумку, - куди тобі таку вагу тягати? Давай усе швиденько сюди та поїхали додому, не виношу вокзали.

Не питаючи моєї думки, Світлана Олегівна спритно підхопила багаж та бадьоро покрокувала платформою. Я поспішала за новою знайомою, дивуючись, як можна так легко, наче модель на подіумі, маневрувати на високих підборах нерівним, подекуди зяючим вибоїнами асфальтом з вантажем у руці. Прискоривши крок, порівнялася з Настиною родичкою і пішла поруч, не відстаючи, вкотре із захопленням зазначаючи, що жінка  має моложавий та доглянутий вигляд: на стрункій фігурі піджак й спідниця сиділи, як влиті. Мені Світлана Олегівна припала до душі з першого погляду.

Залишивши вокзал позаду, ми зупинилися біля невеликого білого "Опеля", Настина тітка поставила сумку в багажник і сама сіла за кермо. Зовсім скоро ми заїхали на територію нових будівель, піднялися ліфтом на чотирнадцятий поверх. Пальчиком із витонченим манікюром господиня набрала код і двері до квартири відчинилися з характерним клацанням.

- Ось ми й удома, розташовуйся дівчинко та почувайся тут вільно.

Омріяне слово про свободу приголубило слух, це те, чого мені до болю не вистачало кілька довгих тижнів. Я видихнула й посміхнулася.

- Квартира велика, але живу одна, - продовжувала привітна господиня, - Так уже склалося, що дітей нам із Костею Бог не дав, тож дві кімнати порожні, обирай будь-яку, яка припаде до душі. Піду чайник поставлю, а ти облаштовуйся та приходь на кухню, снідати будемо.

Житло виявилося милим і охайним. Я вибрала сусідню з хазяйською кімнату, та зачарувала мене теплом та затишком. Повісивши в шафу свій скромний гардероб, як змогла, переодяглася. У ванній вимила вцілілу руку й освіжила обличчя. Одразу стало зрозуміло, що до мого приїзду готувалися:  на мене чекали два чистих рушники, що пахли свіжістю й нова зубна щітка - увага в дрібницях приємніша за будь-які слова.

На кухні смачно пахло свіжим чаєм та здобою, на тарілках красувалася нарізка, з френч-пресом сусідили маслянка та молочник.

- Як апетитно, - я потягнула носом повітря, насолоджуючись божественними ароматами.

- Сідай, я подбаю про тебе, - Світлана Олегівна намазала маслом булочку, поклала на блюдце та посунула до мене. - Їж, сьогодні рано вранці випікала.

Я відкусила хрусткий рум'яний бочок і з насолодою прикрила очі.

- Ммм... Це неймовірно смачно, - сказала прожувавши та запивши чаєм із молоком.

- Ось і мій Костик точно так само казав, - кивнула господиня. - Я сама не їм борошняне, а він дуже любив.

Поглянула на жінку, від мене не сховався  смуток, що промайнув в її очах.

- Як можна відмовитися від таких ласощів? - щиро здивувалася я.

- Ой, зайчику, моя колишня професія стюардеси - одна з найсуворіших у світі, - вона посміхнулася, очі кольору молочного шоколаду зігріли теплом. - Постійно стежити за вагою, тримати себе в хорошій фізичній формі, а це тренажерний зал тричі на тиждень. Додай ідеальний зовнішній вигляд, щоденний макіяж, зачіску... Звички не змінюються, от і в мене залишився синдром стюардеси, - Світлана Олегівна ковтнула чай.

- Ви сказали професія колишня? - поцікавилася я.

- Так, я пішла з авіакомпанії, коли загинув мій чоловік, не змогла більше бачити літаки, чути їхній гул, не могла продовжувати жити колишнім життям, хоч дуже любила свою роботу, - голос жінки став глухішим.

- Вибачте, не знала, - щиро поспівчувала я.

- Звісно, не знала, - повернувши голову, Світлана Олегівна поглянула на магніт у вигляді маленького авіалайнера, що скромно прикрашав дверцята холодильника, - Костя був пілотом першого класу і загинув з вини механіків - несумлінна підготовка судна перед польотом. Він усе ж зміг посадити літак так, що частина людей врятувалася, але чоловік та екіпаж - ні.

- Мені дуже шкода, - пробубоніла я.

- Мені теж, - відповіла жінка. - Десять років минуло, а немов учора все трапилося.

Виникла пауза, мені стало неймовірно шкода добру жінку, яка ще досі була гарною.

- Квартира у вас дуже мила, - спробувала змінити тему, коли тяжка пауза затягнулася.

- Справді? - радісно стрепенулася господиня, - Мені теж тут подобається. Раніше в нас був свій великий будинок за містом, але в ньому стало надто самотньо й порожньо. Тому я продала його та рік тому перебралася сюди, про що зовсім не шкодую. Тут життя, рух до того ж і роботу знайшла - серед людей усе легше.

- Я теж збираюся шукати роботу, - ствердно кивнула я.

- Що ти, що ти, дитинко, - замахала руками Світлана Олегівна, нагадавши мені при цьому тростинку на вітрі, - з однією рукою про роботу й мови бути не може.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 86
Перейти на сторінку:

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «За жагою кохання. Книга 2, Катерина Воронцова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "За жагою кохання. Книга 2, Катерина Воронцова"