BooksUkraine.com » Фанфік » Найкращий жарт Чака, malviinn 📚 - Українською

Читати книгу - "Найкращий жарт Чака, malviinn"

15
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Найкращий жарт Чака" автора malviinn. Жанр книги: Фанфік. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
0
0
00
malviinn
Електронна книга українською мовою «Найкращий жарт Чака, malviinn» була написана автором - malviinn, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Фанфік".
Поділитися книгою "Найкращий жарт Чака, malviinn" в соціальних мережах: 
— Нормальна омега, вона яка? Сидить удома, вагітна. Або тіче. Чекає на чоловіка, варить жратву. Непритомніє, побачивши кров, ридає над сопливими мелодрамами. Він має бути тоненьким і білим, як папіроса. А що ми тут бачимо? За монстрами ганяється! Мускулатура, як у альфи. Ну куди це годиться? І свого альфи, мабуть, немає. А хто ж захоче таке... Це як альфа альфу. Як педики. Хм. Може, твій брат з омегами більше любить? Сем зробив глибокий вдих, швиденько розім'яв долоню і, повернувшись, одним чітким ударом у око поклав мисливця на землю.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Найкращий жарт Чака, malviinn», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Найкращий жарт Чака, malviinn"