BooksUkraine.com » Різне » Останні 24 години, Тетяна Вітер 📚 - Українською

Читати книгу - "Останні 24 години, Тетяна Вітер"

61
1
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Останні 24 години" автора Тетяна Вітер. Жанр книги: Різне. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
На жаль, на вимогу правовласника книга Заблокована. Вибачте за незручності
Електронна книга українською мовою «Останні 24 години, Тетяна Вітер» була написана автором - Тетяна Вітер, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Різне".
Поділитися книгою "Останні 24 години, Тетяна Вітер" в соціальних мережах: 

Уявіть, що вам залишилося менше доби до кінця світу. Стискає в грудях від усвідомлення невідворотного. У цей останній день ви не можете знайти відповіді на питання про те, як це — не існувати. Ви намагаєтеся впоратися з тяжкістю думок, поки новини повідомляють про те, що могло би бути лише вигадкою наукових фантастів. Але ж ні... В останні 24 години людство дізнається більше про себе, ніж про всесвітні катастрофи. Твір створено в рамках міні-конкурсу від IRMA SKOTT - напиши твір #останній_день_на_землі, щоб показати нікчемність і крихкість нашої планети перед безмежним космосом.

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Останні 24 години, Тетяна Вітер», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (1) до книги "Останні 24 години, Тетяна Вітер"
Тетяна Вітер
Тетяна Вітер 29 вересня 2024 19:42
Добрий день!
На Вашому сайті розміщена моя електронна книга: "Останні 24 години" https://booksukraine.com/9950-ostann-24-godini.html

Права на використання цієї книги належать мені, Тетяні Вітер. Розміщуючи вищезазначену електронну книгу на Вашому сайті без моєї попередньої згоди, Ви порушили мої авторські права, що дає мені підстави для правового захисту.
У відповідності до ст. 52 Закону України «Про авторське право і суміжні права» у редакції Закону України від 11 липня 2001 року № 2627-III:
1. Забороняю Вам використовувати будь-яким чином вищевказану електронну книгу.
2. Вимагаю негайно видалити мою електронну книгу з Вашого сайту.
3. Пропоную Вам утримуватись у майбутньому від порушень моїх авторських прав.
Невиконання цих вимог дасть мені право відповідно до ч. 1 ст. 52 Закону України «Про авторське право і суміжні права» звернутися до суду та інших органів відповідно до їх компетенції за захистом свого авторського права.
Також нагадую Вам, що осіб, винних у порушенні авторського права, може бути притягнено до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Дякую!