BooksUkraine.com » Бойове фентезі » Обрані, Надія Філіпська 📚 - Українською

Читати книгу - "Обрані, Надія Філіпська"

110
0
На сайті BooksUkraine.com ви знайдете великий вибір книг українською мовою різних жанрів - від класичних творів до сучасної літератури. "Обрані" автора Надія Філіпська. Жанр книги: Бойове фентезі. Зберігайте свої улюблені книги у власній бібліотеці, залишайте відгуки та знаходьте нових друзів-читачів. Реєструйтеся та насолоджуйтесь читанням на BooksUkraine.com!
На жаль, на вимогу правовласника книга Заблокована. Вибачте за незручності
Електронна книга українською мовою «Обрані, Надія Філіпська» була написана автором - Надія Філіпська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Бібліотека сучасних українських письменників "BooksUkraine.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "Бойове фентезі".
Поділитися книгою "Обрані, Надія Філіпська" в соціальних мережах: 

Чи можемо ми відріктися від свого минулого і жити лише теперішнім? Звісно, що ні. От і Кіра не в змозі забути минуле, адже там лишилися незавершені справи і купа таємниць. А тут ще й навколо відбувається щось незрозуміле. Як тільки видається нагода Кіра кидається у вир пригод, щоб віднайти відповіді на свої запитання і розкрити всі таємниці минулого. Щоб вберегти дівчину від необдуманих рішень на поміч їй вирушає Річард. Чи сподобаються обраним відповіді, які вони знайдуть? Оновлення понеділок, середа, п'ятниця.

!Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Обрані, Надія Філіпська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Обрані, Надія Філіпська"